Skip to Content
Northwave Traveller pants

Det er ikke mange regnbukser til sykkelbruk å velge i. Her er en variant fra Northwave. Vi syklet en time i lett regn og spylte oss med vannslange etterpå. Vi fikk noe fukt på innsiden av buksa, men er litt usikker på om dette kom av kondens eller om det var litt regn som trengte gjennom. Våte ble vi uansett ikke. Vi likte også at det er godt med reflekser på buksa. Foran, bak og på sidene. Buksa har ei lomme i front, bred strikk og stramming i livet.

Det vi likte dårligere er at det ikke er strammemuligheter nederst på beina. Det er faktisk trykknapper som gjør at du kan felle opp buksa og gjøre den litt kortere. Det har vi sjelden bruk for, stramming ville vært mye viktigere. Sykler man med kjedekasse er dette neppe noe problem, men med helt åpent tannhjul ved kranken kan buksa henge seg fast – det gjorde den på vår testtur. Den løsnet igjen av seg selv, men sånn kan ødelegge buksa og i verste fall føre til velt. Men dette er kun et problem om du ikke har noen form for beskyttelse utenpå tannhjulet altså.

 

OM NORTHWAVE TRAVELLER PANTS

Pris: 1299,–

Importeres av Stians Sport

Testet av Morten Karlsen

Syklistenes Landsforening tar ikke ansvar for hvor lenge produsenten har dette produktet tilgjengelig for salg. En del produkter produseres bare i en kort tidsperiode, og vi har ikke mulighet til å følge opp om butikkene har disse produktene til salgs.

Annonse
Back to top