Skip to Content
Flerbrukssko fra Lake.

Solid og god vintersko her. Og det er noe så sjeldent som en sykkelsko som er god å gå med. Skoen har Vibram-såle, og i tillegg til å være uvant komfortabel å gå med (til sykkelsko å være), har skoen også et mønster som sitter godt på krevende underlag.

Skoen er ikke for de kaldeste og våteste dagene, til det har Lake vintersko som er både varmere og tåler mer vann. Disse skoene ikke så høye i skaftet, så det er litt vanskeligere å få god overlapping mellom sko og bukse enn de mer rendyrkede vinterskoene fra Lake.

Snøring helt opp – sitter godt

Pussig nok er ikke skoen tett helt opp, tunga er løs, så de øverste 5–6 centimetrene på skoen kan det komme inn vann om du ikke har en veldig lang bukse som dekker det området.

Vi syntes skoene passet godt ned mot noen få kuldegrader. Ellers liker vi at skoene ikke ser så veldig sykkelaktige ut, og vi brukte dem i jobb når vi skulle sykle og gå litt rundt omkring.

Skoene ser ikke så veldig sykkelaktige ut, og vi brukte dem i jobb når vi skulle sykle og gå litt rundt omkring.

 

Snøring hele veien opp gjør at skoen sitter godt på foten. Inni skoen er det en tjukk, anatomisk såle som gjør sitt for at skoen er god å ha på. Skoen er rommelig og vid foran, så her kan du ha ganske tykke sokker og likevel ha rom til tærne. Bak på skoen er det refleks.

Skjær ut for klosser

Skal du montere klosser under skoene, skjærer du ut den delen av sålen som dekker over skruhullene. Husk å tette de hullene du ikke bruker med silikon, så det ikke trekker opp vann fra under skoen. Fins i størrelser fra 36 til 50.

Veier 1100 gram paret i størrelse 42.

Importeres av Stians Sport, koster 2499 kroner.

Skal du ha virkelig varme vintersko, kan du sjekke ut disse.

Annonse
Annonse
Annonse
Back to top
Verified by MonsterInsights