Skip to Content
Smart løsning med innersko og yttersko.

Her er en helt annen måte å lage sykkelsko på. Man har en indre sko som er varm, og en ytre sko som er vann- og vindtett. Dette gjør skoen noe mer omstendelig å ta på enn en vanlig sko. Her må du først ta på den indre skoen – som ser ut som, og kan brukes som, tøfler. Så må du ta på ytterskoen utenpå. Den indre skoen er mye mer polstret enn foret på en vanlig sko. Dette fungerer overraskende bra. Vi har ikke opplevd tidligere å sykle i nesten to timer i lett regn og kommet hjem helt uten å være fuktig. Dette betinger selvsagt at det er god overlapping mellom bukse og sko, men skoen er høy i skaftet så utgangspunktet er godt. Den indre skoen er godt polstret og gjør også at skoen er veldig behagelig på ha på.

En vintersko skal selvsagt tåle fuktighet, men den må tåle kulde også, og det gjør denne. Skoen var nesten litt for varm når vi syklet i terrenget med lav fart og høy intensitet i plussgrader. Den holder varmen godt når det er kjølig, omtrent like godt som andre gode vintersko vi har testet. Vi hadde egentlig ventet at denne skulle være i en klasse for seg.

Det eneste vi er litt skeptisk til er at hovedlukkingen på skoen er glidelås. Den får en ganske stor påstand, så vi håper den holder. Husk å dytte silikon i hullene du ikke bruker under skoen, så slipper du at det trekker vann opp nedenifra.

Om Bontrager OMV

Pris: 3199,-

Testet av Morten Karlsen

Syklistenes Landsforening tar ikke ansvar for hvor lenge produsenten har dette produktet tilgjengelig for salg. En del produkter produseres bare i en kort tidsperiode, og vi har ikke mulighet til å følge opp om butikkene har disse produktene til salgs.

Annonse
Annonse
Annonse
Back to top
Verified by MonsterInsights