Skip to Content
Komfortable og varme vinterhansker.

En god og tjukk hummerhanske – det er kjekt å ha på de kalde vinterdagene. Her holder man to og to fingre samlet, dermed får man holdt varmen best mulig samtidig som man får bremset og skiftet gir. Vi bruker disse hanskene når det er fem minusgrader og kaldere. Hanskene er vindtette og lange i skaftet. Dette gjør det lett å få god overlapping mot jakka. Er det riktig kaldt, er det helt vesentlig å ikke ha glippe mellom hanskene og jakka.

Passformen er også god, og i håndflaten er hanskene forsterket. Hanskene er i tillegg komfortable å ha på og enkle å få av og på. Dette er femte gang vi tester disse hanskene, som har vært produsert i mange år, og de blir litt bedre for hver ny generasjon. Slitestyrken er god. Hansken tåler også en del vann, men primært anbefaler vi andre hansker i regnvær, siden disse kan fort bli i varmeste laget.

Om Pearl Izumi P. R. O. Softshell Lobster Glove

Pris: 899,-

Importør: Shimano Nordic, Besøk produktside

Testet av Morten Karlsen

Syklistenes Landsforening tar ikke ansvar for hvor lenge produsenten har dette produktet tilgjengelig for salg. En del produkter produseres bare i en kort tidsperiode, og vi har ikke mulighet til å følge opp om butikkene har disse produktene til salgs.

Annonse
Back to top