Skip to Content
Devold Expedition Man Long Johns

Det er ikke morsomt å fryse på beina. På kalde dager gjelder det å ha noe vindtett utenpå og noe varmt og lunt under. Når temperaturen kryper under 5-6 minus har vi hatt god nytte av disse buksene fra Devold. De er en god del tykkere og varmere enn vanlig superundertøy. Vi synes likevel ikke at de er klumpete å ha på. De har god passform og sitter godt på kroppen, vi merker lite til den ekstra tykkelsen utover at de er varmere. Vi syns de lufter ut like godt som tynnere bukser. På elsykkel er det mer krevende å holde varmen, der har vi hatt god bruk for disse buksene.

Vi har også brukt buksene på langrenn, alpint og toppturer. Fungerer godt til slikt bruk også.

Buksene er i to lags ull. 90 % merinoull og 10 % polyamid på utsiden, 100 % merinoull på innsiden av plagget. Undertegnede klør lett, men opplevde denne buksa som kløfri. Kan nok takke merinoulla for det. Buksa fins også i damevariant – uten gylf.

OM VARMT UNDERTØY FRA DEVOLD

Pris: 699,–

Testet av Morten Karlsen

Syklistenes Landsforening tar ikke ansvar for hvor lenge produsenten har dette produktet tilgjengelig for salg. En del produkter produseres bare i en kort tidsperiode, og vi har ikke mulighet til å følge opp om butikkene har disse produktene til salgs.

Back to top