Skip to Content
Det fortsatt god plass til mange flere sykler på sykkelhotell i Lillestrøm… - ikke bare til «syklist nr 50.000»!

Hvis du er blant syklistene som regelmessig passerer tellestolpen utenfor Skedsmo rådhus, kan du nå vinne gratis parkeringsplass for år 2018 på valgfritt sykkelhotell ved Lillestrøm stasjon. Følg med på tallet som vises på tellestolpen når du i disse dager sykler forbi rådhuset i Lillestrøm. Når det vises rundt 50.000 på displayet, ta et bilde av deg og/ eller din sykkel med tallet på tellestolpen i bakgrunnen. Send bildet per mail til lillestrom@syklistene.no. Bildet som «kommer nærmest» 50.000 premieres med 12 måneder gratis parkering på sykkelhotell i Lillestrøm til en verdi av kr 600.

Siden begynnelsen av 2014 registrerer Statens vegvesen antallet syklister i Jonas Lies gate ved hjelp av en digital tellestolpe foran rådhuset i Lillestrøm. Året etter har vi for første gang premiert «syklisten med nr 50.000» med fine sykkelgaver. Bakgrunnen for disse «Takk for at du sykler»-premier er at vi ønsker oss flere syklister i Lillestrøm og omegn. Vi jobber målrettet for økt sykkelandel  – med slike kampanjer, med konkrete forslag til bedre sykkelforhold og ikke minst ved motivere Skedsmo kommune til å etablere et eget sykkelregnskap. Mer info om sykkelregnskapet finner du på våre nettsider her.

Dette er den siste av en rekke kampanjer som vi gjennomførte i 2017 og der premien var gratis parkering på sykkelhotellet. Hvis du vil vite mer om vårt arbeid for bedre parkeringsplasser og gratis parkering for kundermed årskort til tog og buss, sjekk brevene våre til BaneNOR i vårt arkiv her.

Annonse
Back to top