Skip to Content
Som deltaker i kampanjen «Piggene ute!» får du blant annet gratis piggdekk fra Schwalbe. Bli med!

SLF Lillestrøm og omegn inviterer i samarbeid med Wilhelmsens utleie 10 kvinnelige vintersyklister til å bli med på vintersykkelkampanjen «Piggene ute!» i perioden november 2017 til mars/april 2018. Som deltaker i kampanjen får du gratis vintersykkelpakke bestående av enkle lykter, refleks, piggdekk fra Schwalbe. Videre inviterer vi deg til et lite mekkekurs der vi (sammen med deg!) monterer dekk på din egen sykkel. Du forplikter deg da til å teste vinterdekk i hele vinterperioden og til å delta i en liten spørreundersøkelse ved slutten av sesongen.

Alle lokale kvinnelige syklister kan søke om å bli med i kampanjen, men våre medlemmer vil bli prioritert. Vi forbeholder oss ellers retten til å velge ut deltakere etter tilgjengelig dekkstørrelse og geografi. I samarbeid med Wilhelmsen utleie tilbyr vi piggdekk i størrelsen 26’’ (47-559) og 28’’ (42-622).

Hvis du ønsker å bli med i denne kampanjen, send mail med stikkord «Piggene ute!» så fort som mulig og senest 31.10.17 til lillestrom@syklistene.no, sammen med din adresse og størrelsen til dine sommerdekk!

Vårt lokallag jobber for økt sykkelandel i Lillestrøm og omegn, slik at flere velger sykkel som fremkomstmiddel i sin egen hverdag – året rundt! Vintersykling er derfor ett av våre satsningsområder. Allerede vinteren 2012 gjennomførte vi en egen vintersykkelkampanje (jf vår temaside om vintersykling der du også finner mer info om årets kampanje). Skedsmo kommune har fulgt etter de siste tre årene ved å arrangere omfattende kampanjer for vintersyklister! Slike kampanjer er kjempepopulære og svært effektive (jf vårt brev av i dag her). I år skal vi altså ha fokus på kvinnelige vintersyklister. Grunnen er at sykkelandelen blant kvinner er lavere enn blant menn og fordi vi gjentatte ganger har blitt kontaktet av kvinnelige syklister som ønsket seg mekkekurs. Få piggene ut, og bli med!

Annonse
Back to top