Skip to Content
Håper du hadde en fin sykkelsommer så langt - fra august arrangerer vi igjen sykkelturer i Lillestrøm og omegn!

Som de fleste andre organisasjoner måtte også vårt lokallag grunnet koronasituasjonen avlyse eller utsette alle arrangementer siden mars 2020. Det gjelder også våre planlage sykkelturer.

Vi har nå oppdatert årets turkatalog på vår nettside www.slfloo.com/aktiviteter/sykkelturer/ og katalogen omfatter nå også egne smittevernregler som blant medfører at vi begrenser antall turdeltakere til 10 syklister og at vi innfører obligatorisk påmelding pr mail.

Rett etter sommerferien inviterer vi til følgende sykkelturer:

15.08.20 Tur til Ytre Rælingen – langs ny sykkelvei til Nordby
21.08.20 Grønn sykkeltur langs 163 til Oslo

For mer info sjekk gjerne  turbeskrivelsene og smittevernregler i turkatalogen vår, og send kort mail til lillestrom@syklistene.no om du ønsker å bli med på tur!

I tillegg anbefaler vi en rekke «digitale sykkelturer» i Lillestrøm og omegn som vi har dokumentert ved hjelp av Komoot, jf oversikten i turkatalogen! Sjekk gjerne våre digitale turer og send oss mail til lillestrom@syklistene.no innen 31.08.20 med dine vurderinger, ev endringsforslag og gjerne også forslag til egne/ andre lokale sykkelturer i Lillestrøm og omegn! Med litt flaks vinner du da et gavekort på kr 1.000 fra Foss Sport!

Fortsatt god sykkelsommer!

Annonse
Back to top
Verified by MonsterInsights