Skip to Content

Hjelp forskning – vinn elsykkel!

Hva får du ut av tiden du bruker på å reise til jobb eller andre steder?


Prosjektet er nå avsluttet. Vinnerne av premiene vil bli kontaktet snarlig. Takk til alle som har deltatt!

————

Ved hjelp av appen Woorti kan du bidra til forskning som vil hjelpe byer utvikle det beste systemet for transport. Mange har forsket på hvor mye tid folk bruker på reise, men sjelden har de sett på folks opplevelse av hva de får ut av tiden de bruker på å reise. Woorti gjør det, i ti europeiske land.

Alle som deltar og registrerer minst 14 reiser på ulike dager blir automatisk med i trekningen av en Birk E-RACEWAY. Velg mellom dame- eller herremodell.

Alle som registrer minst 5 reiser vil også delta i trekningen av 1 av 30 trøstepremier med sykkelutstyr til en verdi av 300 kr. Premiene er levert av vår samarbeidspartner Birk Sport.

Bonus: Nå som prosjektet nærmer seg slutten har vi nye premier til nye aktive medlemmer. Registrer du din første reise etter 13. november og registrerer tre eller flere reiser før 30. november er du med i trekningen av ett av 10 gavekort på 500 kr hos den etiske klesbutikken Fair & Square.

Vervepremier! Verv én eller flere nye aktive brukere og vinn følgende premier:

Førstepremie: Første person som verver 10 aktive deltagere får et gavekort på 2400 kr.

Andrepremie: De to neste som får flest nye aktive deltagere får et gavekort på 1000 kr.

Tredjepremie: Alle andre som verver minst én aktiv deltager blir med i trekningen av 16 gavekort på 500 kr.

Aktive deltagere er deltagere med minst én registrert reise. Du må sende en mail med navnet på dem du har vervet til borge@syklistene.no for å delta!

Siste dag for å registrere reiser: 30. november!

Last ned appen her, eller les mer om prosjektet under.

Last ned i Apple App Store Tilgjengelig på Google Play

Om Woorti 1
Visste du at en person bruker to år av sitt liv på å reise? Woorti vil hjelpe deg bruke tiden bedre.

Hver dag bruker nordmenn til sammen utallige timer på å reise fra A til B. Mange har forsket på hvordan og hvorfor, men få har sett på hva hver enkelt føler de får ut av tiden de bruker. Gjennom forskningsprosjektet MoTiV, støttet av EU-kommisjonen, kan du nå bidra til å forske på dette, samtidig som du får hjelp til å bruke din reisetid bedre – helt og holdent basert på hva du selv ønsker å få ut av tiden din.

Woorti er en app som sporer hvor langt du reiser og spør deg om hvilket transportmiddel du brukte, hva du fikk ut av tiden og hva du ønsker å få ut av tiden. Deretter hjelper deg den finne en transport som passer bedre for deg og din mål. Alle dine data behandles anonymt og i tråd med EUs personvernsregulering, GDPR.

Din hjelp vil være et svært nyttig bidrag til å hjelpe millioner av mennesker å få mer ut av alle timene de bruker på å reise i løpet av sitt liv. Takk!

Last ned i Apple App Store Tilgjengelig på Google Play

Her er en guide som hjelper deg bruke appen:

Back to top