Skip to Content
Lyktesystem som kan brukes til mange aktiviteter.

Om du er redd for å ikke bli sett bakfra skal du se nærmere på denne lykteløsningen. Du spenner på deg et system som ligger som en blekksprut over sekken eller over ryggen. Midt på ryggen har du en kraftig rød lampe, og over skuldrene og langs midja er det lysende bånd. Alt dette kan settes på blink, lyset kan også pulsere fra bånd til bånd – skikkelig diskotek J

Eller man kan ta den litt roligere varianten og slå av blinkingen så det lyser fast. Lykta er på hele 70 lumens og vises svært langt unna. Langs båndene er det også refleks.

Snodig nok er det ingen refleks foran på remmene. Dette er altså et lyktesystem som kun vises bakover og til sidene. Når du spenner dette rundt en ryggsekk kommer fronten inn mot ryggen, men nå du spenner dette rett på kroppen ville det vært nyttig om det også var refleks foran. Plusspoeng likevel for å lyse godt til siden, det er det ikke alle baklykter som gjør.

I forskriften om krav til sykkel står det rett nok at lykter til sykkel skal være festet til sykkelen, men vi tviler på at noen vil klage på dette.

Vi syns det var litt trøblete å skjønne hvordan remmene skulle festes første gang vi brukte lykta, neste gang gikk det lett.

Denne lykta kan brukes til hva som helst – enten du rir, jogger eller sykler.

Lades enkelt via usb. Batteriet var mellom 3,5 og 20 timer alt etter hvor mye lys du setter på.

Importeres av Shimano Nordic.

Koster 799 kroner.

Annonse
Annonse
Annonse
Back to top
Verified by MonsterInsights