Skip to Content
Smart lykt med alt i ett.

Vi liker lykter der batteriet og lykta er i samme boks. Det har ofte vært bare mulig med lykter som ikke har lyst særlig sterkt. Skal du ha ei kraftig lykt til å lyse opp veien eller stien foran deg har du vært henvist til separat batteri. Da har du plutselig to enheter du skal drive og ta av og på sykkelen, pluss at ledningen i mellom er et sårbart punkt.

Her er det ei ganske kraftig lykt der alt er samlet. Og det uten at lykta blir alt for tung.

Her monterer du lyktefestet til styret. Festet er en stang som står dønn fast og er helt stabil, også trer du lykta inn på den lille stålstanga til det låser. Veldig kjapt og greit å ta av og på om du bruker bare en sykkel, litt mer tungvint å flytte over det festet om du bruker flere sykler.

Lykta er på 1200 lumens på maks. Det rekker ganske greit til de fleste formål, vi har syklet både på snø og is på sti, og på vei til og fra jobb. Om du sykler på sti syns vi lyset holdt så lenge det var snø – i en mørk skog kunne vi kanskje tenkt oss litt mer.

På vei er det i overflod. Du bør absolutt dimme ned om du har møtende trafikk, ellers blender du. Lykta har fire modus å lyse i. Fra svakt lys med to dioder, via to typer blink til full blås med tre dioder. Driftstid er fra 1,45 til 20 timer.

Lykta lyser ganske langt og bredt, og har et svært jevnt og godt lys.

Lades med usb-ledning.

Veier 295 gram.

Produseres av Specialized, koster 2899 kroner.

 

Annonse
Back to top