Skip to Content

Slike vinterbukser med seler har vi prøvd mange av. Dette er en av de bedre. Buksa har god bevegelsesfrihet og god passform. Buksa har en helt ok polstring bak.

Det er en kombinasjon av vindtett og ikke vindtett stoff på buksa. Vindtett foran, og mer tøyelig og ikke vindtett bak. Dette er laget på en måte som fungerte godt, vi syns ikke buksa ble kald. Ved sykkelturer i under 0 grader har vi brukt longs under, over 0 grader syns vi buksa var varm nok uten.

Godt med refleks

Dette er ikke ei regnbukse, men en del regn tåler den. Vi var ute i ca. 40 minutter i middels kraftig regn før det begynte å trekke gjennom. Vi bruker slike bukser på alle dager gjennom vinteren med mindre vi skal sykle lengre turer i regn, da tar vi ei regnbukse. Fordelen med denne buksa framfor regnbukser er langt bedre tøyelighet i stoffet. Den er rett og slett mye bedre å sykle med. Selene er fornuftig utformet og gnager ikke. Buksa er passe trang nedover beina, du slipper blafring, men har likevel plass til longs under.

Buksa har rikelig med refleks – det er veldig bra.

Vi har brukt buksa på turer i marka og til sykling på vei, den fungerer godt til begge deler.

Kvinnen i testpanelet har brukt kvinneutgaven av denne buksa, og likte den stort sett godt. Hun kunne ønsket seg en variant av buksa uten seler, og kunne også tenkt seg noe tykkere og varmere stoff. Koster 1499 kroner.

Vinterbukse med mange gode kvaliteter.
Annonse
Back to top
Verified by MonsterInsights