Skip to Content

Program

4.-5. juni 2018 ble Den nasjonale sykkelkonferansen arrangert i Sarpsborg og Fredrikstad. Konferansen er den viktigste og største møteplassen for alle som jobber med sykkel- og byutvikling i Norge. I 2018 kunne deltakerne velge mellom 30 ulike foredrag. Tematikk for konferansen var sykkelens rolle i dagens transportsystem. Gode eksempler på byer som har lykkes i sin sykkelsatsing ble presentert. Keynote speaker var byutvikleren Gil Penalosa.


Med forbehold om endringer i programmet.

Mottakelse søndag 3. juni

Søndag 3. juni vil det avholdes en uformell og sosial mottakelse i regi av Sarpsborg kommune. Dette er for deltakere som ønsker å komme en kveld før selve konferansen starter. Det serveres fingermat.

Program

17:30 Dørene åpner

18:00 Ordfører i Sarpsborg ønsker velkommen

18:15 Workshop Oslostandarden (Helle Beer Urheim, Sykkelprosjektet i Oslo kommune)

19:00 Quiz

Sted: Kulturhuset Gleng, Dronningens gate 34, Sarpsborg

Hvordan komme seg til mottakelsen?

Sykkel: Det kan lånes sykkel på hotellet. Henvend deg i resepsjonen. Forslag til sykkelrute finnes her.

Buss fra Quality Hotel Sarpsborg: Busskort kan hentes i resepsjonen for deltakerne på nasjonal sykkelkonferanse. Ta buss fra holdeplassen «Borgbygget» til Sarpsborg bussterminal. For eksempel:

215 Blessom 17:05 – 17:15

211 Kvastebyen 17:34 – 17:45

204 Sarpsborg 17:44 – 17:55

 

Guidede turer og festmiddag

På kvelden 4. juni blir det festmiddag i fantastiske omgivelser på Hydrogenfabrikken i Fredrikstad sentrum. Alle som ønsker å delta på festmiddagen må melde seg på denne i påmeldingsskjemaet. Festmiddagen er en unik anledning til å utvide sitt nettverk og utveksle erfaringer i uformelle omgivelser. Det blir underholdning med CC Cowboys-vokalist Magnus Grønneberg under middagen.

Når det gjelder transportetappen fra konferansehotellet og ned til Hydrogenfabrikken er det skissert tre alternative reisemåter for deltakerne:

  1. Guidet sykkeltur fra Grålum til Hydrogenfabrikken langs Glommastien (18 km)
  2. Busstur fra Grålum til Fredrikstad sentrum, guidet byvandring langs elva i Fredrikstad til Gamlebyen og Hydrogenfabrikken (3 km)
  3. Busstur fra Grålum og til Kongstenhallen. Kort spasertur gjennom Gamlebyen til Hydrogenfabrikken (<1km)

Alle konferansedeltakere som skal delta på festmiddagen, må velge ønsket transportform ved påmelding til konferansen. Etter festmiddagen vil samtlige deltakere få tilbud om å bli busset fra Hydrogenfabrikken til hotellet.

Deltakere som tar med egen sykkel til konferansen, får tilbud om gratis sykkelservice på hotellet – levert av Pedalen Sykkelverksted. Huk av for medbrakt sykkel ved påmelding, dersom du har anledning til å ta med egen sykkel til sykkelturen!

Vårt lokale for festmiddagen, Hydrogenfabrikken, ligger i de gamle industriområdene på Øra – like ved Gamlebyen i Fredrikstad.
Back to top
Verified by MonsterInsights