Skip to Content
Syklistenes Landsforening arbeider for at sykling skal være et trygt, enkelt og effektivt transportvalg for alle, og foreningen vil inspirere og motivere det norske folk til oftere å bruke sykkel. Her fra en av 22 grønne sykkelruter, som SLF lanserte på Verdens sykkeldag, 3. juni. Foto: Øyvind Wold

I Norge tas det mange grep for at flere skal velge sykkel som fremkomstmiddel, og Syklistenes Landsforening (SLF) er en sentral pådriver i dette arbeidet. Vi arbeider for at sykling skal være et trygt, enkelt og effektivt transportvalg for alle, og vi vil inspirere og motivere det norske folk til oftere å bruke sykkel.

Nå ser vi etter en som har kan bidra med sin gode penn i dette viktige arbeidet – for et mer aktivt, sunnere Norge. Kan du bygge historier som beveger og engasjerer? Har du et godt språk, mye energi og ikke minst lyst til å være en del av teamet som skal gjøre Norge mer sykkelvennlig? Da vil vi gjerne at du tar kontakt.

Vi har et engasjement fra august og ut 2019 på 40–60 prosent.

Vi kan tilby en jobb med mening og varierte oppgaver. Med din hjelp vil SLF være den sterkeste pådriveren for at flere i Norge velger sykkelen som fremkomstmiddel. Vi tilbyr et spennende og godt arbeidsmiljø med engasjerte medarbeidere, hvor vi jobber med et tidsriktig konsept: sykkel.

Du er velkommen til å ta en uformell prat med kommunikasjonssjef Roar Løkken på tlf. 918 93 820.

Enkel søknad med CV og arbeidsprøver sendes til stilling@syklistene.no. Søknadsfrist: 1. juli.

Om Syklistenes Landsforening

• Syklistenes Landsforening er en ideell, uavhengig forening for hverdagssyklistene.

• Vi arbeider for at det skal bli tryggere, enklere og mer attraktivt å sykle i Norge.

• Økning i antall syklister styrker folkehelsen og bedrer miljøet.

• Foreningen har i dag rundt 10 000 medlemmer, 15 lokallag og et sekretariat på 12 ansatte sentralt i Oslo.

Annonse
Annonse
Annonse
Back to top
Verified by MonsterInsights