Skip to Content
Nyopprettet stilling i SLF

Prosjektleder sykkelturisme og konferanse

Vil du bidra til å gjøre Norge mer sykkelvennlig? Vi ser etter deg som kan profesjonalisere Syklistenes Landsforenings prosjektvirksomhet ytterligere og utlyser her en nyopprettet stilling som prosjekt- og tjenesteutvikler — med hovedansvar for et nytt turismeprosjekt og Den nasjonale sykkelkonferanse 2020. Les hele utlysningsteksten her:

Den som tilsettes, vil bli prosjektleder for Den nasjonale sykkelkonferansen 2020. Konferansen er den største møteplassen for alle som har sykkel som fag- og interessefelt i Norge. Her fra konferansen i 2018, i Sarpsborg. Foto: Kjetil Hasselgård

Arbeidsgiver: Syklistenes Landsforening

Stillingstittel: Prosjekt- og tjenesteutvikler

Frist: Snarest

Varighet: Fast

I byer verden over satses det nå på bærekraftig mobilitet basert på sykkel, gange og kollektivtransport. I Norge er Syklistenes Landsforening (SLF) en av pådriverne i dette arbeidet. Foruten å være syklistenes ombud og talerør er SLF et nasjonalt informasjonssenter for sykling, og de senere år har foreningen deltatt i flere prosjekter og utviklet tjenester som skal bidra til å fjerne barrierer og gi mer kunnskap og motivasjon for økt sykling.

Eksempler på dette er rådgivnings- og sertifiseringsordningen Sykkelvennlig arbeidsplass, kartlegging av bynære grønne sykkelruter, og sykkelkurs for kvinner med minoritetsbakgrunn. SLF er også arrangør av Den nasjonale sykkelkonferansen, den største møteplassen for alle som har sykkel som fag- og interessefelt i Norge.

SLF er nå på vei inn i flere spennende prosjekter. Ett av dem er et EU-finansiert treårig svensk–norsk samarbeid hvor målet er å utvikle grenseregioner som mer attraktive destinasjoner for aktivitetsbasert turisme.

Vil du bidra til å gjøre Norge mer sykkelvennlig? Nå ser vi etter deg som kan profesjonalisere SLFs prosjektvirksomhet ytterligere. Du vil få ansvaret for SLFs innsats i turismeprosjektet samt være prosjektleder for Den nasjonale sykkelkonferanse 2020. Du vil også få ansvar for å koordinere og utvikle SLFs fremtidige prosjektportefølje og tjeneste- og serviceområder.

Arbeidsoppgaver

·         Koordinering og utvikling av prosjektportefølje

·         Budsjett, finansiering og resultatansvar for prosjekter

·         Konsept- og tjenesteutvikling

Egenskaper

·         Handlekraftig og effektiv

·         Nøyaktig og kvalitetsbevisst

·         Positiv og serviceorientert

Kvalifikasjoner

·         Relevant erfaring fra prosjektledelse og -koordinering

·         God skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk

Vi tilbyr

·         Godt arbeidsmiljø

·         Variert arbeidshverdag der du får mulighet til påvirkning

·         Arbeidsplass sentralt i Oslo

·         Lønn etter avtale

Er du en som trives med høyt tempo og varierte oppgaver, og samtidig lagspiller som bidrar der det trengs? Vi kan tilby en jobb med mening og muligheter. Vi håper du vil bidra til at SLF er den sterkeste pådriveren for at flere i Norge velger sykkelen til transport og til tur og ferie.

Stillingen er ledig omgående. Aktuelle kandidater vil bli invitert til intervju fortløpende. CV og søknadstekst sendes stilling@syklistene.no

Om arbeidsgiveren
Syklistenes Landsforening er en ideell medlemsorganisasjon som arbeider for at det skal bli tryggere, enklere og mer effektivt for alle aldersgrupper å benytte sykkel som transportmiddel i hverdagen, til tur og mosjon. Mer sykling og flere syklister styrker folkehelsen og bedrer miljøet. Foreningen har i dag rundt 10 000 medlemmer, 14 lokallag, og et sekretariat på 9 ansatte i Oslo sentrum.

Stillingsutlysningen ligger også på finn.no.

Annonse
Annonse
Annonse
Back to top
Verified by MonsterInsights